Nové bezpečnostní dveře Vám získají od pojišťovny víc výhod než si myslíte

Lidé obecně, když se snaží zajistit si bezpečí – třeba pojištěním své domácnosti a jejího vybavení – mají jen málo informací o dané problematice. To pak může vést k velkému rozčarování v případě nějaké nenadále události a následnému plnění od pojišťovny.

Jako příklad jsem našel: Třeba že, průměrná cena škody v ČR, je asi 100.000 Kč, ale průměrná částka vyplacená pojišťovnami je asi jen 55.000 Kč. (tato statistika je z roku 2016) A toto určitě není jen problém amortizace vybavení bytu.

V čem často bývá ten největší problém?

Dejme tomu, že se budeme bavit o sdružené pojistce na byt ( jako nemovitost ) a na jeho vybavení – což mimochodem není samozřejmostí u všech pojišťoven, a je potřeba si na to dát pozor.

Uvedu proto příklad č.2: Dejme tomu, že si svůj byt chcete pojistit třeba na 2.000.000 Kč, ale máte jen obyčejné staré dveře. Smutné je, že Vám dneska nikdo neřekne při sjednání pojistky, že to pro Vás představuje velký problém a riziko. O ta nemluvě o tom, že spousta smluv se dnes dělá ON-LINE přes internet. To už se nedozvíte vůbec nic. (samozřejmě ne, pokud si stáhnete jejich 189 stránkové podmínky pojištění a ty si prostudujete 🙂 )

Následně dojde třeba k vloupání do bytu a vy si říkáte: “No ještě že jsme tak dobře pojištění”. Jaké pak ale nastane velké rozčarování, až přijdete do pojišťovny, a oni Vám sdělí, že vzhledem k nedostatečnému zabezpečení, se výše Vašeho odškodnění vyplácí jen do částky 300.000,- Kč. (u různých pojišťoven je i různá výše, ale většinou obdobná) A to proto, že s Vašimi starými dveřmi nedosahujete na možnost vyšší částky plnění. (budou tvrdit, že to, že jste roky platili zbytečně předraženou pojistku – je jen Váš problém) A tak k těm všem nervům doma, Vám přibudou i nervy s vyřizováním na pojišťovně, a to nemluvě o řešení na policii, a potřebě narychlo zabezpečit byt novými dveřmi. Prostě katastrofa. A to se nerozepisuji o možnosti vzniku požáru. To je na samostatný námět někdy příště.

Jak Vám v tom mohou pomoci nové bezpečnostní dveře s požární odolností?

Pokud si tedy už předem pořídíte nové certifikované bezpečnostní dveře s požární odolností, ušetříte si všechny ty nervy a spoustu času s vyřizováním a běháním po úřadech. Ano je to určitá investice, ale jedná se o věc, kterou si kupujete jednou za život, a navíc se také jedná o investici, kterou zhodnotíte svojí nemovitost.

Důležitou věcí je, že novými bezpečnostními dveřmi ochráníte sebe i svůj majetek, a že k takové, výše popsané události, vůbec nemusí ani nikdy dojít. Už jen tím získáte pokoj a klid pro svůj život.

Další věci je, že když si pak půjdete sjednat nové pojištění bytu, (tak, jak jsem zjistil, sice nedostanete díky tomu žádnou slevu na pojistku) ale budete si jí moc sjednat třeba na tu Vámi požadovanou částku 2.000.000,- Kč, a při případném plnění Vám bude vyplacena v celé její výši. Takže nebudete muset nic zbytečně přeplácet, a navíc dostanete zpět i peníze, na které máte ze svého pojištění nárok. Výhodou je, že i včetně ceny, kterou jste za svoje nové bezpečnostní dveře zaplatili. A to ještě není všechno.

Jak můžete získat s Vašimi novými bezpečnostními dveřmi ještě mnohem víc výhod pro sebe?

Využijte při objednávce dveří naší službu – 100% GARANCE ZABEZPEČENÍ v případě vloupání do bytu. Budete tak mít jistotu, že Vám vše rychle opravíme, vyměníme a znovu uvedeme do původního perfektního stavu, aby byl váš domov znovu v bezpečí. Tato služba nemá žádný vliv na výši pojistného plnění od Vaší pojišťovny. A co je nejlepší pro Vás, že za to vše už pak nezaplatíte ani korunu navíc. Pokud si přejete získat více informací o této výhodě, prosím klikněte na tlačítko pod tímto článkem. Přejeme Vám klidný a spokojený život v bezpečí.

100% GARANCE ZABEZPEČENÍ – zjistit více >>